026-3775510 haven@arnhem.nl

Pleziervaart

Aanleggen aan de Arnhemse kade wordt afgeraden wegens sterke deining, zuiging als gevolg van langsvarende schepen en stroming van de rivier. Aanleggen is niet toegestaan zonder toestemming van de havendienst en op plaatsen waar de kade gereserveerd is voor beroepsvaart.
Voor de kleine recreatievaart zijn er aanlegmogelijkheden in de twee jachthavens die direct aan bakboord liggen bij het invaren van de industriehaven.

Jachthaven Jason

De eerste is Jachthaven Jason (telefoon 026  – 361 52 07). Jason is herkenbaar aan het drijvende clubhuis met overstekend geel terras. Hier kunt u zich bij aankomst melden. De jachthavenmeester zal u opvangen en wijst u een plek toe.Jason beschikt over een beperkt aantal passantenplaatsen en heeft een gering aantal plaatsen voor de grotere boten. Wilt u weten of er een plekje beschikbaar is dan kunt u eerst even bellen met de jachthavenmeester, tel. 06 – 13 87 00 89. Het clubhuis is dagelijks geopend tot 21.00 uur waarbij de tijden, afhankelijk van de klandizie, opgerekt kunnen worden.

Jachthaven Valkenburg

De tweede jachthaven is jachthaven Valkenburg (telefoon: 026 – 361 522 00). Achter (en tegen) Jachthaven Jason ligt “Valkenburg”. Deze jachthaven beschikt over een eigen restaurant met dezelfde naam.

Historische schepen

Aan de Rijnkade is er voor historische schepen een speciaal gereserveerde kade van 120 meter. Toestemming voor afmeren en reservering van een ligplaats kan uitsluitend via www.schepencarrousel.nl .